TOMAS SERRIEN

Veel dank.

31960022_1824365690954837_7508083796730707968_n
Ik had vandaag een fijne dag op Made in Berchem: Face-to-face Philosophy in Het zoekend hert, samen met schrijfsters Sanne Huysmans en Patricia Jozef.
Dit was de afsluiter van een lange reeks lezingen, voorstellingen en evenementen die ik de voorbije maanden deed rond ‘Klank’. Het begon in december in Het zoekend hert in Antwerpen en vandaag sluit ik daar ook af. Ik wil iedereen hartelijk danken voor het enthousiasme en de complimenten. De voorbije maanden waren intens en ik had nooit kunnen denken dat er zoveel reacties zouden komen op mijn debuut. Een speciale dank gaat uit naar het fantastische team van Houtekiet, Mauro Pawlowski, Het zoekend hert, Joke Hermsen en alle organisatoren van de boekvoorstellingen.
De komende maanden neem ik wat rust en zal ik me concentreren op mijn muzikale projecten. Maar ook de eerste ideeën voor een nieuw boek liggen al klaar…
Muziekfilosofische groeten,
Tomas Serrien

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.