TOMAS SERRIEN

Lezingenreeks 2018 zit erop!

Dank aan Sint-Ritacollege voor de fijne avond. Mijn lezingenreeks voor 2018 zit erop! Het was een zeer bijzonder jaar. Ik heb op inspirerende plaatsen mogen spreken; van Gent, Antwerpen, Lampernisse, Deinze, Kortrijk en Kontich tot in Den Bosch en Amsterdam. Een speciale dank gaat uit naar alle organisatoren.

Ik beleefde mooie radiomomenten op Radio 1KlaraNPO Radio 4 en De Correspondent. Het was heel fijn om samen te werken met Mauro PawlowskiHeleen AndriessenStijn DemuynckLiza FerschtmanQuirine Viersen en Tim F. Van der Mensbrugghe. Ook dank ik graag mijn uitgever Els WoutersHoutekiet, VBK België, Het Vlaams Fonds voor de Letteren, Flanders Literature en de vele mensen die reacties schreven over mijn boek.

Ook aan iedereen die ik vergeet: een welgemeende dankjewel!

Mijn volgende lezingen vinden plaats op 17 januari 2019 in Groningen (Eurosonic Noorderslag) en op 20 januari 2019 in Antwerpen (Extra City) samen met Hannes d’Hoine, bekend van o.a. DAAU // Die Anarchistische Abendunterhaltung en Blackie & The Oohoos.

Meer informatie over mijn lezingen vind je op mijn website.

Muzikale groet!

Tomas

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.