Reactie 1

Lezing ‘Betweter Festival’ staat online.

Voor wie zich afvraagt hoe zo’n lezing over muziek eruitziet. Hierzo: de avondlezing over muzikale kwetsbaarheid op Betweter Festival staat integraal op YouTube! Heel veel kwetsbare dank aan TivoliVredenburg, Jessie Waalwijk, Erwin Maas en uiteraard Jan Swerts.

 

1 reactie tot nu toe

  1. Dank je Tomas. Mooi verwoord. Helpt mij ook weer het luisteren bij mensen meer bewust te maken, zeker bij de jonge mensen die ik begeleid en hun ouders. In de pianomuziek ervaar ik dat ook zo: het luisteren afdwingen bestaat zelfs tot de mogelijkheden, door de verbinding met de muziek, lichaam, instrument, omgeving en publiek die daadwerkelijk als aandacht ervaren wordt bij het luisterend publiek.
    Groet,
    Ellen

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s