Reactie 0

Boek ‘Verdwaald in verlichting’ uit!

‘Verdwaald in verlichting’ ligt vanaf nu in de boekhandel. Ik schreef dit werk in samenwerking met politiek filosoof Patrick Loobuyck en imam Khalid Benhaddou. Een boek over de moeilijkheid van dialoog in tijden van polarisering, over de rol van de verlichting in het huidige politieke landschap, over de mogelijkheid tot beoefening van religie in een verlichte samenleving en over het cruciale belang van een verlicht onderwijssysteem. Uitgave door Borgerhoff & Lamberigts.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s