TOMAS SERRIEN

Klank is twee jaar!

Alternatief 2
Het is ondertussen twee jaar geleden dat mijn debuut ‘Klank’ uitkwam. Nooit verwacht dat het boek zoveel lezers ging bereiken (die vierde druk leek me echt onmogelijk!). Nooit verwacht dat ik zoveel lezingen over muziekbeleving zou geven in Vlaanderen en Nederland. Nooit verwacht dat Literatuur Vlaanderen me zo intensief zou ondersteunen in dit proces. Nooit verwacht dat ik met topmuzikanten zoals Jan Swerts, Mauro Pawlowski, Elko Blijweert, Heleen Andriessen, Jeroen Stevens, Stijn Demuynck, Hannes d’Hoine of Liza Ferschtman zou samenwerken. Nooit verwacht dat schrijven, spreken én veel mailen over muziek een belangrijk deel van mijn inkomen zou produceren.
Nooit verwacht…
Maar enorm dankbaar dat het allemaal echt is gebeurd!
Niets van dit alles zonder Els Wouters en het team van Houtekiet die mij de kans gaven om dit werk uit te geven.
Ik werk langzaam maar gestaag aan een vervolg, maar ondertussen krijgt ‘Klank’ ook in 2020 nog verdere aandacht in verschillende projecten, podcasts en lezingen. Meer nieuws daarover later!
2019 sluit ik af met een lezing op het grote Kerst Muziekgala in Zwolle op woensdag 18 december. Koningin Máxima is daar dé eregast dus best wel benieuwd of zij fan is van horrorcore, zouk, darkjazz, crunkcore, glitch hop of lowercase.

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.