Reactie 1

Muziekfilosofie in tijden van Corona: een update

JdH-20191004 Betweter Festival 260_Foto Jelmer de Haas_WEB

Het is stil geweest. Door de coronacrisis was er de afgelopen maanden weinig perspectief op een herstart van lezingen, optredens en interactieve muzikale projecten. Daarom heb ik mezelf toegelegd op de start van een aantal nieuwe langetermijnprojecten.

Ik werk momenteel aan een 5-delige podcastreeks over muziek en welzijn in samenwerking met het Gentse platenlabel Consouling Sounds. De release is gepland voor het najaar van 2020. Daarnaast werk ik mee aan een muziektheater voor het LOD in Gent dat in première zal gaan in september 2021.

Tussen deze projecten door werk ik verder aan een nieuw boek over muziekbeleving, met steun van Literatuur Vlaanderen. Ook zal ik in 2021 een bijdrage leveren aan een algemeen boek over muziekfilosofie voor het ISVW (Internationale School voor Wijsbegeerte). Daarnaast lopen er nog steeds gesprekken om mijn debuut Klank te vertalen naar het Engels.

Ik kijk ernaar om de resultaten van deze nieuwe projecten met jullie te delen!

1 reactie tot nu toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s