Reactie 0

Orentroost – nieuwe podcastreeks!

De laatste maanden werkte ik aan een nieuwe podcastreeks, op uitnodiging van het Gentse label Consouling Sounds. Orentroost is een serie van 5 afleveringen waarin we samen met muzikanten op zoek gaan naar de troostende kracht van muziek. Met dank aan alle gastsprekers, aan Consouling Sounds voor de fijne samenwerking, aan Ayco Duyster voor de mooie intro, aan Diederik VE voor de techniek en aan Jimmy Van Rietvelde voor de montage. Deze reeks kwam mede tot stand dankzij De Stad Gent, de CM en Urgent.fm. Te beluisteren via Spotify, Podcast Go,…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s