TOMAS SERRIEN

2020 – 2021

In 2020 zag ik een man met drie benen. Hij zag er heel normaal uit, zo zonder mondmasker.

2020 was heel vreemd. Fictie en realiteit smolten samen tot een werkelijkheid die Camus, Kafka en Lynch zelfs merkwaardig zouden vinden. Het vele thuiszitten, het gebrek aan aanraking, het wegvallen van het sociale leven; het was best heftig.

2020 bracht mij echter ook nieuwe en interessante projecten. Dit jaar leerde ik o.a. het medium van podcasts beter kennen. In januari maakte ik met Klara en Concertgebouw Brugge de reeks ‘De magie van het luisteren’ en in september volgde ‘Orentroost’ in samenwerking met de lieve mensen van Consouling Sounds. Beide reeksen zijn nog steeds integraal te beluisteren via deze link en deze link.

In 2021 kom ik terecht in de wereld van muziektheater. Ik zal me focussen op de dramaturgie van de opera Zelle, een productie van LOD in coproductie met deSingel Internationale Kunstcampus en Casino Zug Swiss. Meer info vind je hier.

Daarnaast werk ik in 2021 ook naarstig verder aan een derde boek voor Houtekiet/VBK en zal er heel wat nieuwe muziek verschijnen van mijn muziekgroepen Bat Eyes en Disorientations.

Alvast een fijn en absurd nieuwjaar gewenst!

Tomas

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.