TOMAS SERRIEN

Cursusweek ‘muziekfilosofie’ bij ISVW: 19-23 juli 2021

tilt selective photograph of music notes

De Internationale School Voor Wijsbegeerte (ISVW) organiseert in de zomer verschillende cursussen. Van 19 juli tot 23 juli zal de masterclass ‘Muziek zit tussen je oren’ plaatsvinden in het prachtige landgoed in Leusden. Samen met denkers zoals Albert van der Schoot, Leo Samama en Hannah Bosma zal ik grondig ingaan op een aantal belangrijke concepten binnen de hedendaagse muziekfilosofie. Mijn focus zal liggen op het muziekfilosofisch denkkader dat ik momenteel uitwerk voor mijn nieuw boek.

Meer info over de cursusweek, het volledige programma en de bijhorende inschrijving vind je op https://isvw.nl/activiteit/muziek-zit-tussen-je-oren/

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.