TOMAS SERRIEN

Laatste tickets voor première Zelle in deSingel!

© Kurt van der Elst

Info en tickets: https://www.lod.be/nl/agenda/83/zelle_wenn_es_dunkel_wird/lod_jamie_man_peter_stamm

Voor haar nieuwe kameropera ZELLE: Wenn es dunkel wird slaat de Brits-Chinese componiste en regisseuse Jamie Man 文珮玲 de handen ineen met de Zwitserse auteur en librettist Peter Stamm. Wat hen bindt, is de zoektocht naar wat echt is, naar de waarheid onder de werkelijkheid. Met invloeden als het duistere surrealisme van David Lynch, de narratieve montagetechnieken van Jean-Luc Godard en het Japanse Nō-theater, tast ZELLE: Wenn es dunkel wird de grenzen af van wat zichtbaar, hoorbaar en kenbaar is.

CREDITS

compositie & regie Jamie Man 文珮玲 tekst Peter Stamm contratenor Steve Katona nōh Ryoko Aoki 青木 涼子 keel zangeres Jackie Janssens muzikale uitvoering Asko|Schönberg elektrische gitaar Wiek Hijmans percussie Joey Marijs elektronica Tatiana Rosa licht & scenografie Ezra Veldhuis decor Wim Piqueur dramaturgie Tomas Serrien kostuums Fredrik Tjærandsen geluidsontwerper Brecht Beuselinck 

productie LOD muziektheater (BE) coproductie Theater- und Musikgesellschaft Zug (CH), deSingel Antwerp (BE), Asko|Schönberg (NL), Palau de les Arts Reine Sofia (ES), De Munt Brussel (BE), Festival Aix-en-Provence (FR) & Calouste Gulbenkian Foundation (PT) met de steun van enoa, de Europese Unie & de TAX Shelter maatregel van de Belgische federale overheid tax shelter partner Flanders Tax Shelter

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.