TOMAS SERRIEN

Boekvoorstelling ‘Hoor’ in Groene Waterman, Antwerpen op vrijdag 29 april.

Na een lang en intens proces ben ik blij om eindelijk mijn nieuwe en derde boek ‘Hoor’ de wereld in te sturen. Dit boek is een vervolg op mijn debuutboek Klank dat gek genoeg al bijna 5 jaar oud is. Tijd dus voor wat nieuwe muzikale avonturen! En tijd voor feest!

Het boek wordt op vrijdag 29 april om 20u officieel voorgesteld in Boekhandel De Groene Waterman in Antwerpen. Er is dan ruimte voor woord, klank, gezelligheid, drank en live muziek door Sjoerd Bruil.

Als je wil komen moet je verplicht aanmelden via deze link.

Er komt ook nog een boekvoorstelling in Gent en latere lezingen in België en Nederland. Data volgen nog en zullen verschijnen in mijn agenda.

Als je interesse hebt om mij te programmeren voor een lezing rond dit nieuwe boek, kan je me contacteren om de insteek verder te bespreken.

Meer info over ‘Hoor’ vind je alvast op www.tomasserrien.com/hoor

Beste groeten,

Tomas Serrien

Eén reactie op “Boekvoorstelling ‘Hoor’ in Groene Waterman, Antwerpen op vrijdag 29 april.”

  1. […] de boekvoorstelling in Antwerpen (klik hier), volgt er ook een boekvoorstelling in Gent. Op dinsdag 3 mei 20u kom ik langs bij Boekhandel […]

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.