TOMAS SERRIEN

Op bezoek bij de podcast ‘ik zie filosofie’

Een tijd geleden was ik op bezoek bij Bram en Bas van de podcast ‘ik zie filosofie’. De reeks doet een poging om de vervelendste vraag denkbaar te beantwoorden: wat is filosofie en wat kun je ermee na je studie?

Beluister het fijne gesprek hier. Veel dank aan Bram en Bas voor de integere aanpak!

Over deze aflevering:

‘Als iets in de aflevering van deze podcast filosofie studenten leert is dat de meeste filosofie alumni niet één manier hebben om hun filosofische vaardigheden toe te passen. Tomas is hier een extreem voorbeeld van. Als muziekfilosoof geeft hij lezingen en schrijft hij boeken, drumt hij in twee bands genaamd Bat Eyes en Disorientations, hij is hiervoor nog een tijdje leerkracht geweest op de middelbare school en werkt nu als parttime ethicus bij een steunpunt rond welzijn. In Rotterdam zouden we zeggen over Tomas: “Je gooit er een kwartje in!”. Deze wervelwind aan filosofisch enthousiasme is niet te stoppen, terwijl we aan het einde van de aflevering nog niet eens alles besproken bleken te hebben.’

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.